Cel puţin doi morţi şi zeci de răniţi după ce un autocar s-a răsturnat în statul Texas

Cel puţin două persoane au murit, iar alte 36 au fost rănite, 16 fiind în stare critică, după ce un autocar care transporta pensionari spre un cazinou s-a răsturnat pe o autostradă din statul american Texas.

199 afișări
Imaginea articolului Cel puţin doi morţi şi zeci de răniţi după ce un autocar s-a răsturnat în statul Texas

Cel puţin doi morţi şi zeci de răniţi după ce un autocar s-a răsturnat în statul Texas (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Autocarul transporta 45 de pensionari spre un cazinou din Oklahoma, dar a derapat pe autostradă, a lovit balustrada de siguranţă din beton şi s-a răsturnat, în zona Turnpike, în apropiere de Dallas, informează cotidianul USA Today.

Două persoane au murit pe loc, 36 au fost rănite, iar 16 sunt în stare gravă, conform postului NBC5.

Pasagerii se îndreptau spre staţiunea de cazinouri Choctaw, în Durant, statul Oklahoma.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici