Trei persoane au murit în urma atacului armat produs în oraşul suedez Malmo

Cel puţin trei bărbaţi au murit în urma atacului armat produs luni seară într-o cafenea din oraşul Malmo, situat în sudul Suediei, a anunţat poliţia printr-un comunicat publicat marţi, relatează site-ul agenţiei Reuters.

1275 afișări
Imaginea articolului Trei persoane au murit în urma atacului armat produs în oraşul suedez Malmo

Cel puţin două persoane au murit în urma atacului armat produs în oraşul suedez Malmo

Cei trei, în vârstă de 18, 27 şi 29 de ani, au ajuns la spital cu alte trei persoane rănite, însă au murit în timpul nopţii.

Nu există nicio dovadă că atacul ar fi fost un act terorist, iar autorităţile nu au reuşit încă să aresteze pe nimeni, a declarat purtătoare de cuvânt a poliţiei, Maya Forstenius.

"Tratăm acest incident ca pe unul izolat, limitat doar la aceste persoane rănite", a adăugat ea.

Incidentul armat a avut loc luni seară în zona Drottninggatan, în centrul oraşului suedez Malmö, informează publicaţia Sydsvenskan.

Martori citaţi de publicaţia Aftonbladet au declarat că au fost trase 15-20 de focuri cu o armă semiautomată.

Malmo şi-a câştigat în ultimii ani reputaţia de oraş violent. Cu toate acestea, numărul atacurilor soldate cu morţi s-a înjumătăţit anul trecut, ajungând la 17. Cel mai probabil, atacul de luni seară a fost legat de o organizaţie criminală, relatează BBC.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici