Cel puţin nouă morţi, în urma unui atentat al Stat Islamic în Bagdad

Cel puţin nouă persoane au decedat, iar alte 20 au fost rănite, în urma unui atentat revendicat de Stat Islamic care a avut loc luni seara în apropierea unui spital din zona centrală a capitalei irakiene Bagdad, relatează Reuters pe pagina electronică.

2840 afișări
Imaginea articolului Cel puţin nouă morţi, în urma unui atentat al Stat Islamic în Bagdad

Cel puţin nouă morţi, în urma unui atentat al Stat Islamic în Bagdad

Atacul sinucigaş a vizat o adunare a musulmanilor şiiţi, în cartierul Karrada a capitalei irakiene Bagdad, se afirmă într-un comunicat al agenţiei de ştiri Amaq, care este afiliată cu reţeaua teroristă sunnită Stat Islamic. În comunicat se mai precizează că atacul a fost efectuat cu succes în pofida măsurilor sporite de securitate.

Autorităţile irakiene au declarat că 20 de persoane au fost rănite în explozie şi este de aşteptat ca numărul deceselor să crească.

Atacul, care a avut loc cu puţin înainte de miezul nopţii, s-a produs în apropiere de locul în care în luna iulie a avut loc un atentat în urma căruia au decedat 324 de persoane.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici