Cel puţin patru morţi în bombardamente ruse asupra oraşului Herson

Cel puţin patru persoane au fost ucise, iar altele au fost rănite, joi, în urma bombardamentelor efectuate de armata rusă asupra oraşului Herson, situat în sud-estul Ucrainei, anunţă autorităţile ucrainene.

274 afișări
Imaginea articolului Cel puţin patru morţi în bombardamente ruse asupra oraşului Herson

"Invadatorii ruşi au lansat rachete spre o zonă rezidenţială. O clădire a luat foc", a declarat Iarovslav Ianuşevici, şeful Administraţiei militare ucrainene din regiunea Herson, citat de cotidianul Le Monde.

Bilanţul bombardamentelor din Herson este de patru morţi şi zece răniţi.

Armata rusă s-a retras din oraşul Herson, situat în sud-estul Ucrainei, în urmă cu două săptămâni, dar menţine prezenţa în apropiere.

În localitatea Vîşhorod, situată la periferia Kievului, şapte persoane au fost ucise, iar 30 au fost rănite în urma atacurilor masive lansate miercuri de armata rusă, conform agenţiei Ukrinform.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ucraina,
rusia,
război

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici