Cel puţin trei morţi şi zeci de dispăruţi după scufundarea unui feribot în largul Indoneziei

Cel puţin trei persoane au murit, alte zeci sunt date dispărute, iar 39 au fost salvate după ce un feribot la bordul căruia erau 122 de pasageri şi membri ai echipajului s-a scufundat, sâmbătă seară, în condiţii de furtună, în largul Indoneziei, scrie The New York Times.

373 afișări
Imaginea articolului Cel puţin trei morţi şi zeci de dispăruţi după scufundarea unui feribot în largul Indoneziei

Cel puţin trei morţi şi zeci de dispăruţi după scufundarea unui feribot în largul Indoneziei (Imagine: AFP/Mediafax Foto)

Feribotul - la bordul căruia erau 110 pasageri şi 12 membri ai echipajului - s-a scufundat sâmbătă seară, în Golful Bone, după ce a fost lovit de valuri cu înălţimea de peste trei metri, în condiţii de furtună.

Nava circula între Portul Kolaka, situat în sud-estul Insulei indoneziene Sulawesi, şi Portul Siwa.

Echipele de intervenţie au salvat 39 de persoane şi au recuperat trei cadavre, căutând restul pasagerilor şi membrilor echipajului. Printre pasageri figurează 14 copii.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici