Cel puţin trei poliţişti, morţi într-un atentat comis în sudul Afganistanului

Cel puţin trei agenţi de poliţie au fost ucişi într-un atentat sinucigaş atribuit talibanilor comis sâmbătă în provincia afgană Helmand, informează site-ul agenţiei AP.

142 afișări
Imaginea articolului Cel puţin trei poliţişti, morţi într-un atentat comis în sudul Afganistanului

Cel puţin trei poliţişti, morţi într-un atentat comis în sudul Afganistanului

Atentatul a vizat o secţie de poliţie din districtul Nad Ali, situat în provincia Helmand, în sudul Afganistanului.

"Trei agenţi de poliţie au fost ucişi, iar alte 12 persoane, inclusiv doi civili, au fost rănite în atacul sinucigaş", a declarat Omar Zwak, purtătorul de cuvânt al Guvernoratului provincial.

Qari Yusouf Ahmadi, un purtător de cuvânt al talibanilor, a revendicat atentatul sinucigaş.

Insurgenţii talibani afgani comit frecvent atentate în sud-estul Afganistanului.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici