Cel puţin treisprezece morţi, în urma coliziunii între două autobuze în estul Argentinei

Cel puţin treisprezece persoane au decedat, iar alte 34 au fost rănite, în urma coliziunii frontale între două autobuze pe o şosea din estul Argentinei, au anunţat serviciile de urgenţă, potrivit site-ului postului de televizune France 24.

209 afișări
Imaginea articolului Cel puţin treisprezece morţi, în urma coliziunii între două autobuze în estul Argentinei

Cel puţin treisprezece morţi, în urma coliziunii între două autobuze în estul Argentinei (Imagine: Twitter)

Autobuzele s-au ciocnit frontal în apropiere de oraşul Rosario, a declarat Marcos Escajadillo, un oficial din cadrul Protecţiei Civile.

Acesta a mai adăugat că autorităţile au deschis o anchetă pentru a stabili cauzele accidentului, care s-a produs în condiţii de vreme bună şi pe un drum plat.

Două femei sunt în stare critică, a anunţat directorul spitalului unde sunt internate.

Compania Monticas a comunicat că şoferii ambelor autobuze au decedat în urma accidentului, iar vehiculele erau într-o stare excelentă.

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici