Cel puţin zece morţi în Pakistan, după ce un autobuz s-a prăbuşit într-o prăpastie

Cel puţin zece persoane au murit luni, după ce autobuzul la bordul căruia călătoreau a căzut într-o prăpastie, în regiunea Kashmirului pakistanez, au anunţat oficiali.

53 afișări
Imaginea articolului Cel puţin zece morţi în Pakistan, după ce un autobuz s-a prăbuşit într-o prăpastie

Cel puţin zece morţi în Pakistan, după ce un autobuz s-a prăbuşit într-o prăpastie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Autobuzul, care a plecat de la Rawalpindi, un oraş vecin cu Islamabadul, a căzut într-o prăpastie adâncă de 150 de metri, la Forward Kahuta, o localitate în Kashmir, disputat de India şi Pakistan.

Zece dintre cei 20 de pasageri au murit, iar alţi patru au fost răniţi, a declarat pentru AFP Riaz Abbassi, un oficial de rang înalt din cadrul poliţiei locale. "Am transportat de urgenţă răniţii la spital şi am predat corpurile familiilor victimelor", a precizat un oficial din cadrul administraţiei locale, Sardar Shahbaz Ali.

Cauzele accidentului erau încă necunoscute, au spus autorităţile.

Pakistanul este una dintre cele mai periculoase ţări din lume în ceea ce priveşte accidentele rutiere, provocate de o reţea slab întreţinută, vehicule în stare proastă şi şoferi temerari.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici