"El Chapo", celebrul lider interlop, a fost găsit VINOVAT de un tribunal din Statele Unite. Riscă închisoarea pe viaţă

Interlopul mexican Joaquin "El Chapo" Guzman, liderul cartelului Sinaloa, a fost găsit vinovat de o instanţă din Statele Unite pentru toate cele zece capete de acuzare, inclusiv pentru participare la activităţi infracţionale în formă organizată, informează CNN.

2079 afișări
Imaginea articolului "El Chapo", celebrul lider interlop, a fost găsit VINOVAT de un tribunal din Statele Unite. Riscă închisoarea pe viaţă

Celebrul lider interlop Joaquin "El Chapo" a fost găsit vinovat de un tribunal din SUA

Joaquin Guzmán, în vârstă de 61 de ani, riscă să fie condamnat la închisoare pe viaţă de instanţa judiciară federală din New York.

Celebrul interlop mexican a fost rearestat în ianuarie 2016, după ce evadase dintr-un penitenciar mexican printr-un tunel.

"El Chapo" a fost extrădat în Statele Unite în ianuarie 2017.

Joaquin Guzmán a fost vizat de zece capete de acuzare, printre care se numără participarea la activităţi infracţionale în formă organizată, conspiraţie pentru spălare de bani proveniţi din trafic de droguri, trafic internaţional de cocaină, heroină, marijuana şi alte droguri, precum şi folosirea armelor de foc.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici