Compania românească, suspectată în Italia de fraudă fiscală, respinge acuzaţiile

Compania City Insurance, despre care presa italiană relatează că ar fi suspectată, în Italia, de acumularea unor venituri nedeclarate în valoare de zeci de milioane de euro, respinge informaţiile, catalogându-le drept "false" şi "tendenţioase".

187 afișări
Imaginea articolului Compania românească, suspectată în Italia de fraudă fiscală, respinge acuzaţiile

Compania românească, suspectată în Italia de fraudă fiscală, respinge acuzaţiile (Imagine: Shutterstock)

"Informaţia potrivit căreia CityInsurance este implicată într-o anchetă de evaziune fiscală în Italia este falsă, evident tendenţioasă şi defăimătoare, afectand imaginea companiei. Din octombrie 2011, la intervale regulate, ca un ceas, în presa italiană continuă să apară articole menite să defăimeze compania City Insurance, articole care sunt clar rezultatul practicilor de concurenţă neloială. Credem în libertatea de exprimare şi în libertatea presei atunci când informaţia este verificată, veridică şi prezentată cu bună credinţă. Sperăm ca presa să verifice sursele şi informaţiile şi să scoată adevărul la iveală", a declarat, într-un comunicat, directorul general al City Insurance, Nicolae Muşat.

Agenţia de ştiri ANSA a relatat că o companie de asigurări din România, controlată de un om de afaceri italian, este suspectată de autorităţile din Italia că ar fi acumulat în ultimii 5 ani venituri nedeclarate în valoare de 75 de milioane de euro. Potrivit ANSA, agenţii Gărzii Financiare din Veneţia au depistat venituri nedeclarate de 75 de milioane de euro la sucursala italiană a companiei de asigurări City Insurance. Firma este anchetată de asemenea, în Veneţia şi Cagliari, pentru presupuse fapte ilegale legate de participarea la licitaţii organizate de companii publice din sectorul sănătăţii, potrivit presei italiene.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici