Coreea de Nord ar fi lansat două rachete în mare. Anunţul făcut de Coreea de Sud, susţinut şi de Paza de Coastă din Japonia

Coreea de Nord a lansat joi după-amiază din estul ţării două rachete spre mare, a informat Statul Major General al armatei din Coreea de Sud (JSC) şi Paza de Coastă din Japonia, potrivit Reuters.

383 afișări
Imaginea articolului Coreea de Nord ar fi lansat două rachete în mare. Anunţul făcut de Coreea de Sud, susţinut şi de Paza de Coastă din Japonia

Coreea de Sud: Coreea de Nord a lansat în mare un proiectil neidentificat

Armata sud-coreeană se menţine pe poziţii în timp ce monitorizează situaţia, a anunţat JSC într-un comunicat.

Coreea de Nord a informat pe 3 octombrie că a lansat cu succes o nouă rachetă balistică de pe un submarin pentru a face faţă ameninţărilor externe şi petru a-şi consolida autoapărarea.

Paza de Coastă din Japonia a anunţat la rândul său joi că o rachetă lansată din Coreea de Nord a aterizat în afara Zonei Economice Exclusive a Japoniei (ZEE).

Coreea de Nord a lansat joi două proiectile, posibil rachete, în mare, între Peninsula Coreeană şi Japonia, potrivit gardienilor de coastă japonezi şi armatei sud-coreene.

Cele două „proiectile neidentificate” au fost lansate joi după-amiază din provincia Phyongan de Sud, situată în centrul ţării, a anunţat Statul Major General al armatei din Coreea de Sud într-un comunicat.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici