Coreea de Nord avertizează din nou Statele Unite: "Noile sancţiuni au depăşit linia roşie, e vorba de o declaraţie de război"

Noile sancţiuni impuse de Statele Unite reprezintă o "declaraţie de război", avertizează regimul stalinist condus de Kim Jong-Un, potrivit presei oficiale de la Phenian.

6202 afișări
Imaginea articolului Coreea de Nord avertizează din nou Statele Unite: "Noile sancţiuni au depăşit linia roşie, e vorba de o declaraţie de război"

Coreea de Nord avertizează din nou Statele Unite: "Noile sancţiuni au depăşit linia roşie, e vorba de o declaraţie de război"

"Noile sancţiuni impuse de Statele Unite au depăşit linia roşie", a transmis agenţia oficială nord-coreeană KCNA.

"Este vorba de o declaraţie de război adresată Coreei de Nord", atrage atenţia regimul stalinist de la Phenian.

Administraţia de la Washington a impus miercuri noi sancţiuni împotriva Coreei de Nord, vizându-l pentru prima dată direct pe liderul regimului, Kim Jong-Un.

Kim Jong-Un şi alţi zece membri ai Administraţiei de la Phenian sunt acuzaţi de responsabilitate pentru o serie de încălcări ale drepturilor omului în Coreea de Nord.

Regimul de la Phenian a ameninţat în mai multe rânduri, în ultimii ani, că ar putea ataca Statele Unite, inclusiv cu rachete nucleare.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici