CUTREMUR cu magnitudinea 6,8 în sud-vestul Pakistanului. Cel puţin 12 persoane au murit

Un cutremur cu magnitudinea 6,8 a avut loc sâmbătă în sud-vestul Pakistanului, o regiune deja devastată în urmă cu patru zile de un cutremur care a provocat moartea a peste 300 de persoane.

204 afișări
Imaginea articolului CUTREMUR cu magnitudinea 6,8 în sud-vestul Pakistanului. Cel puţin 12 persoane au murit

CUTREMUR cu magnitudinea 6,8 în sud-vestul Pakistanului. Cel puţin 12 persoane au murit

UPDATE Cel puţin 12 persoane au murit în noul cutremur din Balucistan

Cel puţin 12 persoane au murit în cutremurul cu magnitudinea de 6,8 care a avut loc sâmbătă în provincia pakistaneză Balucistan (sud-vest), după patru zile de la un seism soldat cu peste 300 de morţi, a anunţat un oficial pakistanez, citat de AFP.

"Cel puţin 12 persoane au murit, iar şapte au fost rănite", a declarat pentru AFP Abdul Latif Kakar, şeful Agenţiei provinciale însărcinate cu gestionarea catastrofelor.

Acest nou cutremur s-a produs la 14 kilometri adâncime, la aproximativ 100 de kilometri nord-est de districtul Awaran, la ora locală 12.34 (10.34, ora României), potrivit Institutului american de geofizică USGS.

"Nu este vorba despre o replică, ci despre un nou seism", a declarat pentru postul GEO Zahid Rafi, directorul Centrului naţional pakistanez de supraveghere seismică.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici