Dmitri Rogozin: Rusia va moderniza întregul arsenal NUCLEAR. Este necesară o armată care să surprindă

Rusia va moderniza întregul arsenal nuclear până în anul 2020, anunţă vicepremierul Dmitri Rogozin, precizând că armata rusă trebuie să fie puternică şi să aibă capacitatea de a surprinde, în contextul disensiunilor cu Occidentul pe tema conflictului separatist din Ucraina, relatează RIA Novosti.

10601 afișări
Imaginea articolului Dmitri Rogozin: Rusia va moderniza întregul arsenal NUCLEAR. Este necesară o armată care să surprindă

Dmitri Rogozin (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Întregul arsenal nuclear rus va fi modernizat până în anul 2020. "Am decis accelerarea bazei tehnice a forţelor nucleare strategice, iar modernizarea nu va mai viza doar 70 la sută din capacităţile nucleare, ci întregul arsenal, până în anul 2020", a declarat Rogozin, citat de RIA Novosti.

"Rusia are nevoie de o armată puternică, o armată care să poată fi trimisă în orice teatru de război", a adăugat vicepremierul rus.

"Oare ar trebui să îi surprindem pe colegii noştri, să arătăm toate tipurile de armament pentru a-i surprinde? Trebuie să păstrăm secrete unele elemente militare pentru a surprinde în momentele critice", a precizat Rogozin.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici