Doi israelieni, răniţi într-un atac cu vehicul comis în Cisiordania

Doi cetăţeni israelieni au fost răniţi în urma unui atac cu vehicul comis vineri la periferia oraşului Ierusalim, în Cisiordania, afirmă armata israeliană, citată de site-ul Ynetnews.com.

335 afișări
Imaginea articolului Doi israelieni, răniţi într-un atac cu vehicul comis în Cisiordania

Doi israelieni, răniţi într-un atac cu vehicul comis în Cisiordania

Cei doi israelieni, în vârstă de 17 şi 19 ani, au fost loviţi de un vehicul într-o staţie de autobuz din zona Elazar, situată la periferia sudică a oraşului Ierusalim. Armata israeliană consideră că este vorba de un atac.

Persoana în vârstă de 17 ani este în stare gravă, a transmis Serviciul de ambulanţă Magen David Adom.

Şoferul vehiculului a fost împuşcat de agenţi ai serviciilor de securitate israeliene.

"Pare a fi un act terorist" în pofida faptului că vehiculul era înmatriculat în Israel, a declarat Shlomo Ne’eman, guvernatorul districtului Etzion.

Taguri:
israel,
cisiordania,
atac

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici