Doi militari francezi acuzaţi de tâlhărie, arestaţi în Turcia

Doi militari francezi au fost arestaţi în staţiunea turcă Marmaris, fiind acuzaţi că, în timp ce erau în stare de ebrietate, au atacat un cetăţean turc şi i-au furat portofelul, informează site-ul cotidianului Hurriyet.

480 afișări
Imaginea articolului Doi militari francezi acuzaţi de tâlhărie, arestaţi în Turcia

Doi militari francezi acuzaţi de tâlhărie, arestaţi în Turcia

Cei doi militari francezi - Cedric R., în vârstă de 28 de ani, şi Loic R., 29 de ani, - erau în Turcia în contextul în care nava militară pe care lucrează făcuse o oprire la baza NATO Absaz.

Cei doi membri ai Forţelor navale franceze sunt acuzaţi că l-au atacat pe un cetăţean turc, Koral Kolbüken, şi i-au furat portofelul.

Victima, care susţine că militarii francezi erau în stare de ebrietate în momentul comiterii atacului, a depus o plângere la poliţie. Incidentul a fost confirmat de martori oculari.

Ministerul francez de Externe nu a făcut niciun comentariu despre acest caz.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici