Doi români, arestaţi cu 37 de ceasuri de lux în Austria

Doi români, cu vârste de 20 şi 22 de ani, au fost arestaţi de poliţia austriacă cu 37 de ceasuri de lux în maşina lor, au anunţat luni autorităţile locale, citate de agenţia de presă austriacă APA, relatează AFP.

536 afișări
Imaginea articolului Doi români, arestaţi cu 37 de ceasuri de lux în Austria

Doi români, arestaţi cu 37 de ceasuri de lux în Austria (Imagine: Cristina Nichitus/Mediafax Foto)

Cei doi bărbaţi sunt suspectaţi de implicare într-un jaf de la Strasbourg, pe 27 decembrie. A doua zi după jaf, un aviz de căutare pentru un vehicul a fost transmis centrului de poliţie din Nickelsdorf, în estul Austriei.

Maşina a fost oprită pe o autostradă din estul Austriei, la Alland, şi a fost inspectată de mai multe unităţi de poliţie. Patru pachete conţinând cele 37 de ceasuri, în valoare de sute de mii de euro, precum şi un aparat de electroşocuri au fost descoperite, a precizat poliţia austriacă.

Cei doi suspecţi, care neagă faptele imputate, au fost plasaţi în arest preventiv la închisoarea din Sankt Pölten (est).

Potrivit poliţiei din Austria Inferioară, cei doi bărbaţi sunt, de asemenea, suspectaţi de participare la un furt pe 4 octombrie, în Franţa. Producătorul de ceasuri de lux Vacheron Constantin a fost ţinta unui jaf spectaculos la 4 octombrie, pe Rue de la Paix din Paris, prejudiciul furtului fiind estimat la cel puţin un milion de euro.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici