Donald Trump a confirmat faptul că Joe Lieberman se află printre candidaţii principali la funcţia de director al FBI

Preşedintele SUA, Donald Trump, a declarat, joi, că este “aproape” de alegerea unui nou director al FBI, confirmând că fostul senator şi candidat democrat la postul de vicepreşedinte al SUA, Joe Lieberman, este unul dintre favoriţii săi pentru acest post, potrivit CNN.

631 afișări
Imaginea articolului Donald Trump a confirmat faptul că Joe Lieberman se află printre candidaţii principali la funcţia de director al FBI

Donald Trump a confirmat faptul că Joe Lieberman se află printre candidaţii principali la funcţia de director al FBI

Donald Trump a declarat la începutul unei întâlnirii cu preşedintele Columbiei, Juan Manuel Santos, că este “foarte aproape de alegerea” unui nou director al FBI.

Întrebat dacă Joe Lieberman este unul dintre candidaţii principali, Trump a confirmat.

Joe Lieberman a fost intervievat miercuri pentru postul de director al FBI de preşedintele Donald Trump, iar joi numele său a fost vehiculat pe surse de CNN şi Politico.

În anul 2000, Joe Lieberman a fost nominalizat pentru funcţia de vicepreşedinte al Statelor Unite ale Americi.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici