Donald Trump a discutat cu Vladimir Putin despre crizele din Siria, Iran, Coreea de Nord şi Ucraina/ Poziţia oficială a Kremlinului

Preşedintele SUA, Donald Trump, a discutat prin telefon, marţi, cu omologul său din Rusia, Vladimir Putin, despre crizele din Siria, Iran, Coreea de Nord şi Ucraina, anunţă Casa Albă, potrivit site-ului agenţiei Associated Press.

2401 afișări
Imaginea articolului Donald Trump a discutat cu Vladimir Putin despre crizele din Siria, Iran, Coreea de Nord şi Ucraina/ Poziţia oficială a Kremlinului

Donald Trump a discutat cu Vladimir Putin despre crizele din Siria, Iran, Coreea de Nord şi Ucraina

Conversaţia telefonică între Donald Trump şi Vladimir Putin a avut loc la mai puţin de 24 de ore de la întrevederea liderului de la Kremlin cu preşedintele Siriei, Bashar al-Assad.

Preşedintele Siriei s-a aflat în staţiunea rusă Soci, situată pe litoralul Mării Negre, unde urmează să aibă loc o reuniune a liderilor din Rusia, Turcia şi Iran.

Kremlinul a anunţat marţi că Bashar al-Assad a fost consultat în legătură cu iniţiative de pace elaborate de Rusia, Turcia şi Iran.

Kremlin: Vladimir Putin şi Donald Trump au evocat necesitatea respectării suveranităţii Siriei

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a discutat cu omologul său american Donald Trump, despre soluţionarea crizei din Siria, evocând necesitatea respectării suveranităţii acestei ţări, anunţă Kremlinul, potrivit site-ului agenţiei Tass.

"Preşedintele Vladimir Putin a manifestat disponibilitatea de a facilita un proces de soluţionare a crizei siriene pe baza Rezoluţiei 2.254 a Consiliului de Securitate ONU, în cadrul acordurilor stabilite în formatul Astana şi al poziţiei comune cu preşedintele SUA după întrevederea din Vietnam", a transmis Kremlinul.

Vladimir Putin şi Donald Trump au evidenţiat importanţa menţinerii suveranităţii, independenţei şi integrităţii teritoriale a Siriei, precizează Preşedinţia Rusiei.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici