Prima reacţie a lui Donald Trump după atacul Iranului asupra bazelor militare americane din Irak

Preşedintele Donald Trump a transmis pe Twitter că miercuri dimineaţă va face declaraţii în legătură bombardamentele din Irak, care au vizat forţele americane din această ţară, relatează site-ul postului CNN.

39848 afișări
Imaginea articolului Prima reacţie a lui Donald Trump după atacul Iranului asupra bazelor militare americane din Irak

Prima reacţia a lui Trump după atacul Iranului

„Totul bine! Rachete lansate din Iran spre două baze militare situate în Irak. Evaluarea victimelor şi daunelor are loc acum. Până acum totul bine! Avem, de departe, cea mai puternică şi mai bine echipată forţă militară din lume! Voi face declaraţii mâine (miercuri, n.red.) dimineaţă", se afirmă într-un mesaj publicat de Trump pe Twitter.

În cursul nopţii de marţi spre miercuri, Iranul a lansat zeci de rachete balistice spre cel puţin două baze din Irak unde sunt prezente trupe americane, ca replică la uciderea de către SUA a generalului iranian Qassem Soleimani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici