Donald Trump, despre autorul atacului din Las Vegas: Un "individ foarte bolnav", "un dement"

Autorul atacului armat din oraşul Las Vegas era un "individ foarte bolnav", "un dement", consideră Donald Trump, preşedintele SUA, precizând că autorităţile continuă ancheta în cazul incidentului soldat cu cel puţin 59 de morţi şi peste 500 de răniţi, relatează agenţia The Associated Press.

1275 afișări
Imaginea articolului Donald Trump, despre autorul atacului din Las Vegas: Un "individ foarte bolnav", "un dement"

Donald Trump: Autorul atacului din Las Vegas era un "individ foarte bolnav", "un dement"

Autorul atacului din Las Vegas era "un individ foarte, foarte bolnav", a afirmat Donald Trump într-o conferinţă de presă organizată înainte de a se deplasa în Puerto Rico, pentru a vizita zonele afectate de uragan.

"Era un dement, verificăm cazul lui cu multă seriozitate", a adăugat preşedintele Statelor Unite.

Donald Trump a felicitat Poliţia din Las Vegas pentru "activitatea incredibilă".

Întrebat despre posibilitatea înăspririi legilor privind deţinerea de arme de foc în SUA, Donald Trump a precizat: "Vom discuta despre legile în domeniul armelor după ceva timp".

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici