Donald Trump: Ura nu îşi are locul în ţara noastră

Preşedintele american Donald Trump a declarat duminică seara că sentimentul de ură nu îşi are loc în Statele Unite, după ce 29 de persoane au fost ucise în două atacuri armate produse în statele Texas şi Ohio, relatează Reuters.

1130 afișări
Imaginea articolului Donald Trump: Ura nu îşi are locul în ţara noastră

Donald Trump: Ura nu îşi are locul în ţara noastră

Preşedintele a transmis că va face luni o declaraţie de presă oficială în urma celor două atacuri armate.

De asemenea, Donald Trump a anunţat că a vorbit că procurorul general William Barr, cu oficialii FBI şi cu membrii ai Congresului pentru a identifica metode de prevenire a violenţelor de acest gen.

Cel puţin nouă persoane au murit, iar alte 16 au fost rănite într-un atac armat desăşurat în faţa unui bar din oraşul Dayton, situat în statul american Ohio. Incidentul a avut loc la doar câteva ore de atacul armat din El Paso, Texas, în urma căruia alte 20 de persoane au murit.

Autorităţile americane au transmis că autorul atacului armat din Ohio, Connor Betts, în vârstă de 24 de ani, a fost doborât de poliţişti după doar 30 de secunde de la începutul intervenţiei.

Motivul atacului armat din Ohio nu este momentan cunoscut, a transmis Richard Biehl, şeful poliţiei din oraşul Dayton.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici