Două femei suspectate că fac parte din reţeaua teroristă Stat Islamic, capturate în Turcia

Două femei din Rusia suspectate că ar fi membre ale reţelei teroriste Stat Islamic au fost capturate în Turcia, în apropierea frontierei cu Siria, afirmă surse citate de postul TRT Haber.

1177 afișări
Imaginea articolului Două femei suspectate că fac parte din reţeaua teroristă Stat Islamic, capturate în Turcia

Două femei bănuite că fac parte din reţeaua teroristă Stat Islamic, capturate în Turcia

Cele două femei din Rusia călătoreau împreună cu trei copii. Individele erau date în urmărire de Interpol pentru presupusa apartenenţă la reţeaua teroristă sunnită Stat Islamic.

Autorităţile turce au efectuat arestările în provincia Kilis, în apropierea frontierei cu Siria.

Armata turcă a intervenit militar în nordul Siriei împotriva grupurilor insurgente kurde. Experţii au avertizat că intervenţia militară turcă ar putea genera reactivarea unor celule ale organizaţiei teroriste Stat Islamic. Liderul reţelei teroriste sunnite, Abu Bakr al-Baghdadi, a fost ucis în urmă cu câteva zile într-o operaţiune americană desfăşurată în Siria.

Taguri:
turcia,
terorism,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici