Două nave s-au ciocnit în apele teritoriale bulgare ale Mării Negre

O navă de transport de marfă, care se îndrepta spre portul Constanţa, s-a ciocnit de o alta, joi seara, în apropiere de Cap Kaliakra, în apele teritoriale bulgare.

238 afișări
Imaginea articolului Două nave s-au ciocnit în apele teritoriale bulgare ale Mării Negre

Două nave s-au ciocnit în apele teritoriale bulgare ale Mării Negre

Ministerul bulgar al Transporturilor a anunţat vineri dimineaţa incidentul, precizând că niciun marinar nu a fost rănit. Navele nu au fost grav afectate, astfel încât să existe scurgeri de combustibil şi sunt în prezent andocate în portul din Varna. Vineri va fi efectuată o a doua verificare.

Una dintre ambarcaţiuni era sub pavilion panamez, şi se îndrepta spre Constanţa, în timp ce vasul celălalt, aflat sub streagul Insulelor Comore, avea destinaţia Samsun, Turcia.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici