Nou atac în Irak. Două rachete au lovit Zona Verde din Bagdad, una aterizând la 100 de metri de Ambasada SUA

Două rachete au fost lansate miercuri seara către Zona Verde din Bagdad, un perimetru ultrasecurizat unde se află sediile mai multor instituţii guvernamentale irakiene şi ale unor ambasade, a informat Armata irakiană, citată de Reuters.

13846 afișări
Imaginea articolului Nou atac în Irak. Două rachete au lovit Zona Verde din Bagdad, una aterizând la 100 de metri de Ambasada SUA

Două rachete au lovit Zona Verde din Bagdad

Nicio persoană nu şi-a pierdut viaţa în urma acestui incident. Potrivit sursei citate, cel puţin una dintre rachete a căzut la aproximativ 100 de metri de sediul Ambasadei Statelor Unite.

„Două rachete Katiuşa au căzut în interiorul Zonei Verzi fără să provoace victime. Vom da detalii suplimentare curând”, a informat Armata irakiană.

Atacul nu a fost momentan revendicat. Iranul a atacat în cursul nopţii de marţi spre miercuri baze din Irak în care sunt staţionaţi militari americani, ca ripostă la raidul aerian al SUA prin care a fost asasinat generalul iranian Qasem Soleimani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici