Europa nu poate să fie unită doar prin moneda unică, apreciază Enrico Letta

Noul premier italian Enrico Letta a apreciat marţi că Europa "nu poate să fie unită doar printr-o monedă" şi că aceasta are nevoie de mai multă integrare politică pentru a-şi juca pe deplin rolul.

211 afișări
Imaginea articolului Europa nu poate să fie unită doar prin moneda unică, apreciază Enrico Letta

Europa nu poate să fie unită doar prin moneda unică, apreciază Enrico Letta (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

"Un continent ca al nostru nu poate să fie unit doar prin monedă", a declarat Letta în faţa senatorilor italieni, reuniţi pentru un vot de încredere asupra Guvernului său, şi subliniind că ţările membre UE ar trebui să împărtăşească "un destin comun".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici