FOTO Cine este Brigitte Trogneux, soţia lui Emmanuel Macron, cu 25 de ani mai bătrână decât politicianul francez: ”La 17 ani mi-a spus că voi fi soţia lui”

Emmanuel Macron, în vârstă de 39 de ani, a întâlnit-o pe soţia lui, Brigitte Trogneux, pe când aceasta îi era profesoară de teatru, scrie Daily Mail, iar la 17 ani i-a promis că o va lua de soţie. Povestea de dragoste atipică ce a uimit presa franceză.

75466 afișări
Imaginea articolului FOTO Cine este Brigitte Trogneux, soţia lui Emmanuel Macron, cu 25 de ani mai bătrână decât politicianul francez: ”La 17 ani mi-a spus că voi fi soţia lui”

Cine este soţia lui Emmanuel Macron, candidatul cu cele mai mari şanse la prezidenţialele din Franţa: ”La 17 ani mi-a spus că voi fi soţia lui”

Emmanuel Macron a întâlnit-o pe Brigitte Trogneux pe când era un puşti de 15 ani, iar doi ani mai târziu acesta i-a făcut o promisiune pe care avea să o îndeplinească.

”La vârsta de 17 ani, Emmanuel mi-a spus <<Orice vei face, eu o să mă însor cu tine>>”, a povestit Brigitte Trogneux jurnaliştilor de la Paris Match anul trecut.

Relaţia dintre cei doi a început după ce Macron a jucat într-o piesă de teatru a lui Brigitte, atunci când avea doar 18 ani, în cadrul unei şcoli iezuite private din Amiens, nordul Franţei. La acea vreme, Brigitte Auziere, căsătorită şi mamă a trei copii, era responsabila grupului de teatru, iar Emmanuel, un iubitor al literaturii, era membru al grupului.

Ulterior, acesta s-a mutat la Paris pentru ultimul său an de liceu, perioadă în care cei doi vorbeau constant.

”Ne sunam mereu unul pe altul, petreceam ore întregi la telefon”, a declarat acesta într-un interviu.

În cadrul unui documentar, Trogneux a povestit cum tânarul a reuşit să îi pătrundă în suflet: ” Pas cu pas, el a reuşit să spargă toate barierele, cu răbdare, în toate modurile posibile”.

”Nu era un adolescent. El avea relaţii de egalitate cu adulţii”, a completat Brigitte Trogneux, acum în vârstă de 64 de ani.

 

 

Într-un final, Brigitte s-a mutat în capitala Franţei pentru a-i fi alături şi pentru a divorţa de soţul ei, şi de atunci au fost nedespărţiţi.

Cei doi s-au căsătorit în 2007, iar Brigitte îi este alături în strânsa campanie prezidenţială.

”Nu o ascund”, a spus Macron pentru un canal de televiziune francez. ”Este parte din viaţa mea, aşa cum a fost mereu”.

” Îi datorez foarte multe, pentru că ea m-a făcut ceea ce sunt acum. Dacă voi fi ales - pardon, cand vom fi aleşi - ea o să fie acolo lângă mine”, a declarat Emmanuel Macron, în cadrul unui discurs de luna trecută. 

Candidatul de centru, Emmanuel Macron, a obţinut 23,75% din voturi în primul tur al scrutinului prezidenţial din Franţa, fiind urmat de reprezentanta extremei drepte, Marine Le Pen, care a primit 21,53 %, conform rezultatelor finale comunicat de Ministerul francez de Interne, potrivit Reuters.

"Vreau să fiu preşedintele patrioţilor împotriva ameninţări reprezentate de naţionalişti", a declarat Macron în seara alegerilor.

"Într-un singur an am schimbat faţa politicii franceze", a mai declarat politicianul în discursul susţinut în faţa membrilor organizaţiei civice În Mişcare! En marche!, liberal-socială), care a fost fondat în urmă cu doar un an.

Macron a mai promis că va fi "vocea speranţei" pentru Franţa şi Europa.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici