INCIDENT ARMAT într-o şcoală din statul american Nevada, soldat cu doi morţi şi doi răniţi. Autorul atacului este un elev de 12 ani

Focuri de armă au fost trase, luni, într-o şcoală generală din orăşelul Sparks, în statul american Nevada, relatează CNN. Incidentul armat s-a soldat cu cel puţin doi morţi, inclusiv presupusul agresor, iar doi elevi sunt în stare critică, anunţă poliţia din orăşelul Sparks, citată de presa americană.

317 afișări
Imaginea articolului INCIDENT ARMAT într-o şcoală din statul american Nevada, soldat cu doi morţi şi doi răniţi. Autorul atacului este un elev de 12 ani

Incident armat într-o şcoală din statul american Nevada - CNN (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

UPDATE: Autorul atacului este un elev de 12 ani - surse

Autorul atacului armat petrecut luni la o şcoală generală din statul american Nevada este un copil de 12 ani care a murit în urma incidentului, afirmă surse citate de publicaţia Reno Gazette-Journal.

Potrivit martorilor, un elev de 12-13 ani a deschis focul spre un profesor care încerca să îl convingă să lase arma jos.

Incidentul armat a avut loc în curtea unei şcoli generale din orăşelul Sparks, situat în nordul statului american Nevada.

Atacul armat s-a soldat cu cel puţin doi morţi, inclusiv presupusul agresor, iar doi elevi sunt în stare critică, a comunicat Poliţia din orăşelul Sparks.

Potrivit publicaţiei Reno Gazette-Journal, presupusul agresor s-a sinucis după ce a împuşcat mortal o altă persoană şi a rănit grav doi elevi. "Suspectul a fost neutralizat", a confirmat Departamentul Poliţiei din Sparks, fără a oferi detalii despre vârsta agresorului.

Angela Rambo, purtătorul de cuvânt al Spitalului din Sparks, a comunicat că doi copii sunt în stare critică după ce au fost împuşcaţi. Anterior, surse anunţaseră că un copil în vârstă de 12 ani a fost rănit.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici