Infractori români au furat 50.000 de euro în patru luni din telefoane publice britanice

Infractori români au furat monede în valoare de 44.000 de lire sterline (51.000 de euro) din telefoane publice britanice, timp de patru luni, relateazã o filială locală a postului Sky News.

352 afișări
Imaginea articolului Infractori români au furat 50.000 de euro în patru luni din telefoane publice britanice

Infractori români au furat 50.000 de euro în patru luni din telefoane publice britanice (Imagine: Hepta.ro)

Hoţii au spart cabine telefonice în zone rurale din întreaga Mare Britanie, utilizând scule speciale.

În intervalul martie - iulie 2012, hoţii au sustras monede în valoare de 43.975 de lire (51.000 de euro), provocând daune de 26.514 (30.700 de euro).

În total, au fost sparte 316 telefoane publice, iar din 54 au fost furaţi toţi banii.

Spargerile au avut loc în Exeter, Bury St. Edmunds, Carlisle, Glasgow, Sunderland, Newcastle, Durham, Wetherby, Derby, Oxford, Croydon, Bradford şi Plymouth.

Trei români au fost arestaţi în acest caz.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici