Iranul anunţă că va continua să acorde consiliere miliară pentru sprijinirea lui Bashar al Assad

Iranul va asigura consiliere militară ”cât timp va fi necesar”, pentru sprijinirea preşedintelui sirian Bashar al Assad, informează Reuters, citându-l pe liderul Gardienilor Revoluţiei Iraniene Mohammad Pakpour.

329 afișări
Imaginea articolului Iranul anunţă că va continua să acorde consiliere miliară pentru sprijinirea lui Bashar al Assad

Iranul anunţă că va continua să acorde consiliere miliară pentru sprijinirea lui Bashar al Assad

Iranul anunţă că va asigura consiliere militară Siriei atâta timp cât va fi necesar pentru a sprijini trupele preşedintelui Bashar al Assad, informează Reuters. Încă din 2012 Iranul au oferit sprijin trupelor lui Assad, însă nu au fost comentarii în spaţiul public, decât pe măsură ce sprijinul militar a luat amploare.

”Ajutorul consultativ nu este doar pentru zona de planificare, ci şi în cea de tehnici şi tactici. Şi pentru acest lucru, forţele trebuie să fie prezente pe câmpul de luptă”, a declarat liderul Gardienilor Revoluţiei din Iran Mohammad Pakpour.

”Vom continua să oferim consiliere atâta timp cât au nevoie”, a mai adăugat Pakpour.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici