Iranul avertizează: Oraşul Tel Aviv va fi "distrus" în cazul în care Israelul va face vreun gest "nebunesc"

Oraşul Tel Aviv va fi "distrus" în cazul în care Israelul va face vreun gest "nebunesc", a ameninţat luni Mohsen Rezayee, un oficial de rang înalt din cadrul Administraţiei islamiste de la Teheran, informează site-ul israelian Ynetnews.com.

21864 afișări
Imaginea articolului Iranul avertizează: Oraşul Tel Aviv va fi "distrus" în cazul în care Israelul va face vreun gest "nebunesc"

Iranul avertizează: Oraşul Tel Aviv va fi "distrus" în cazul în care Israelul va face vreun gest "nebunesc"

În discursul rostit la Conferinţa pentru Securitate de la Munchen, premierul Israelului, Benjamin Netanyahu a avertizat că ţara sa va acţiona direct împotriva Iranului, dacă va fi necesar.

Mohammad Javad Zarif, ministrul iranian de Externe, a catalogat discursul liderului israelian drept "un circ caricatural".

La rândul său, Mohsen Rezayee, secretarul Consiliului iranian pentru Situaţii de Urgenţă, a caracterizat atitudinea lui Benjamin Netanyahu drept "o manevră teatrală şi o joacă de copii".

"Referitor la cuvintele lipsite de inteligenţă ale lui Netanyahu, trebuie să spun că, în cazul în care efectuează vreun gest nebunesc contra Iranului, vom distruge oraşul Tel Aviv şi nu îi vom oferi lui Netanyahu şansa de a fugi", a spus Rezayee, citat de postul tv Al Manar, aparţinând organizaţiei şiite libaneze Hezbollah.

"Statele Unite şi liderii israelieni nu cunosc Iranul şi nu înţeleg puterea rezistenţei, astfel că riscă permanent înfrângerea. În prezent, situaţia Statelor Unite şi Israelului indică temeri privind prăbuşirea regimului sionist şi declinul SUA", a subliniat oficialul iranian.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici