Iranul condamnă o persoană la moarte, acuzată de spionaj în favoarea SUA

Instanţele iraniene au condamnat la o persoană la moarte pentru spionaj în favoarea SUA, alte două persoane fiind închise timp de 10 ani pentru acelaşi lucru, iar a patra persoană a primit 10 ani de închisoare pentru spionaj pentru Marea Britanie, a declarat un purtător de cuvânt, potrivit Reuters.

424 afișări
Imaginea articolului Iranul condamnă o persoană la moarte, acuzată de spionaj în favoarea SUA

Iranul condamnă o persoană la moarte, acuzată de spionaj în favoarea SUA

"O persoană a fost condamnată la moarte pentru spionaj în favoarea Americii, ... dar hotărârea a fost atacată", a declarat purtătorul de cuvânt al justiţiei, Gholamhossein Esmaili, citat de către site-ul de ştiri juridice Mizan.

Ceilalţi doi bărbaţi au primit sentinţe finale de 10 ani pentru spionaj în favoarea Statelor Unite, a adăugat acesta.

Taguri:
iran,
sua,
spionaj

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici