Iranul susţine că un acord pe tema controversatului program nuclear este posibil săptămâna aceasta

Un acord între Iran şi marile puteri pe tema controversatului program nuclear iranian este posibil săptămâna aceasta, cu ocazia reuniunii de la Geneva, afirmă ministrul iranian de Externe, Mohammad Javad Zarif.

158 afișări
Imaginea articolului Iranul susţine că un acord pe tema controversatului program nuclear este posibil săptămâna aceasta

Iranul susţine că un acord pe tema controversatului program nuclear este posibil săptămâna aceasta (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

"Cred că este posibil să ajungem la un acord săptămâna aceasta, dar nu pot vorbi decât din punctul meu de vedere", a spus Zarif.

Reprezentanţii Iranului şi cei ai Statelor Unite, Marii Britanii, Franţei, Rusiei, Chinei şi Germaniei se vor reuni, joi, la Geneva, pentru o nouă rundă de negocieri pe tema programului nuclear iranian.

Occidentul suspectează că Iranul încearcă să fabrice arme atomice sub paravanul unui program nuclear civil. Regimul islamist de la Teheran respinge acuzaţiile.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici