Ironia sorţii. Biden şi Partidul Democrat, pe cale să piardă majoritatea după o înfrângere în oraşul american St. Petersburg

Partidul Republican a obţinut o victorie importantă în încercarea sa de a recâştiga majoritatea în Camera Reprezentanţilor din SUA, Anna Luna învingându-l pe candidatul democrat Eric Lynn în Florida, potrivit Associated Press.

18258 afișări
Imaginea articolului Ironia sorţii. Biden şi Partidul Democrat, pe cale să piardă majoritatea după o înfrângere în oraşul american St. Petersburg

Victoria, care s-ar putea dovedi una foarte importantă în calculul final al majorităţii, vine într-un loc cu un nume ce ar putea fi considerat ironic.

Cursa electorală a avut loc în districtul din jurul oraşului St. Petersburg din Florida. Poziţia aferentă acestei circumsripţii a aparţinut până în prezent democratului Charlie Crist, care a demisionat pentru a candida fără succes împotriva guvernatorului republican Ron DeSantis. Acest loc din Congres alături de alte câteva a ajutat Partidul Democrat să menţină din 2020 o majoritate fragilă în Camera Reprezentaţilor din Congres şi l-a ajutat pe Biden să treacă mai uşor proiectele prin Parlamentul american.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici