"Jaful secolului": Circa 50 de membri ai unei presupuse grupări criminale braziliene au comis un jaf armat în Paraguay. BANDIŢII au furat o sumă COLOSALĂ de bani

Aproximativ cincizeci de indivizi puternic înarmaţi, despre care se crede că ar face parte dintr-o grupare de crimă organizată din Brazilia, au furat mai multe milioane de dolari în urma unui jaf armat comis în Paraguay, au anunţat autorităţile, care au catalogat incidentul drept "jaful secolului".

17573 afișări
Imaginea articolului "Jaful secolului": Circa 50 de membri ai unei presupuse grupări criminale braziliene au comis un jaf armat în Paraguay. BANDIŢII au furat o sumă COLOSALĂ de bani

Circa 50 de membri ai unei presupuse grupări criminale braziliene au comis un jaf armat în Paraguay

Oficialii, au declarat că cel puţin un poliţist a fost ucis în cursul jafului armat care a vizat o companie de pază şi sediul poliţiei din Ciudad del Este, o localitate din sud-estul Paraguayului, la frontiera cu Brazilia şi Argentina, relatează site-ul postului France 24.

Infractorii au creat o serie de diversiuni în oraş, incendiind vehicule pentru a bloca drumurile şi detonând mai multe dispozitive explozive în apropierea sediului poliţiei. Ţinta jafului a fost compania Prosegur, o firmă care se ocupă cu transportul de valori.

Imaginile transmise de televiziuni arată clădirea companiei de pază Prosegur devastată în urma jafului şi mai multe vehicule în flăcări.

Până în acest moment nu este clar ce sumă au reuşit să fure infractorii. Primele dată arată că în seiful jefuit de atacatori se puteau depozita până la 40 de milioane de dolari, însă autorităţile urmează să stabilească cuantumul în urma anchetei.

Cel puţin trei suspecţi au fost ucişi, iar alţi patru au fost arestaţi, în urma unei operaţiuni comune a forţelor de securitate din Brazilia şi Paraguay.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici