Jens Stoltenberg va efectua o vizită oficială în Turcia pe 16 aprilie

Secretarul general al Alianţei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, va efectua o vizită oficială în Turcia, pe data de 16 aprilie, unde va discuta cu mai mulţi oficiali, au informat surse diplomatice, relatează site-ul agenţiei de ştiri Anadolu.

263 afișări
Imaginea articolului Jens Stoltenberg va efectua o vizită oficială în Turcia pe 16 aprilie

Jens Stoltenberg va efectua o vizită oficială în Turcia pe 16 aprilie

Stoltenberg va discuta cu preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan, şeful Statului Major, generalul Hulusi Akar, ministrul de Externe Mevlut Cavusoglu şi ministrul Apărării, Nurettin Canikli.

Pe agenda discuţiilor celor doi s-ar putea afla subiecte precum relaţiile Turcia-NATO, operaţiunea "Ramura de măslin", combaterea terorismului şi pregătirea summitului care va avea loc la Bruxelles.

În luna martie, Recep Tayyip Erdogan a acuzat NATO că nu a sprijinit campania Ankarei împotriva militanţilor kurzi din nord Siriei. Ankara consideră grupările kurde siriene susţinute de Statele Unite drept aliate cu mişcarea insurgentă separatistă Partidul Muncitorilor din Kurdistan (PKK), organizaţie considerată teroristă de Turcia, SUA şi UE.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici