Vladimir Putin şi Donald Trump se întâlnesc în Japonia, la summitul G20. Temele de discuţie, urgente

Preşedintele rus Vladimir Putin şi omologul său american Donald Trump vor avea o întâlnire oficială în data de 28 iunie, în cadrul Summitul Grupului Naţiunilor Dezvoltate şi Emergente (G20) din Japonia, au anunţat miercuri oficialii de la Kremlin, citaţi de Reuters.

581 afișări
Imaginea articolului Vladimir Putin şi Donald Trump se întâlnesc în Japonia, la summitul G20. Temele de discuţie, urgente

Kremlin: Vladimir Putin şi Donald Trump vor avea o întâlnire în Japonia

Întâlnirea dintre cei doi lideri va dura o oră şi este prima întâlnire oficială din ultimul an.

În urmă cu câteva zile, Administraţia de la Kremlin a anunţat că întrevederile preşedintelui rus Vladimir Putin cu partenerii săi, în cadrul summitului G20 de la Osaka, se vor concentra asupra eforturilor de soluţionare a crizelor internaţionale.

De asemenea, preşedintele american Donald Trump va efectua cel puţin opt întâlniri bilaterale în cadrul Summitul Grupului Naţiunilor Dezvoltate şi Emergente (G20) din Japonia, a transmis un oficial al Administraţiei de la Washington.

Summitul grupului G20 va avea loc la Osaka, Japonia, în perioada 28-29 iunie.

Taguri:
putin,
trump,
g20

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici