Liderii statelor UE au decis prelungirea sancţiunilor impuse Rusiei. Hotărârea va fi formalizată săptămâna viitoare

Şefii de stat şi de guvern din Uniunea Europeană au decis, joi, prelungirea cu şase luni a sancţiunilor impuse Rusiei în contextul crizei din Ucraina, afirmă surse comunitare citate de site-ul agenţiei Reuters.

2898 afișări
Imaginea articolului Liderii statelor UE au decis prelungirea sancţiunilor impuse Rusiei. Hotărârea va fi formalizată săptămâna viitoare

Liderii statelor UE au decis prelungirea sancţiunilor impuse Rusiei. Hotărârea va fi formalizată săptămâna viitoare

Sancţiunile, care urmau să expire în 31 decembrie 2016, au fost prelungite până pe 30 iunie 2017.

Decizia de prelungire a sancţiunilor impuse Rusiei în domeniile apărării, energiei şi în sectorul financiar a fost luată cu ocazia summitului Consiliului European, aflat în curs la Bruxelles.

Hotărârea va fi formalizată săptămâna viitoare.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici