Liderul suprem al Iranului: Statele Unite sunt "inamicul numărul unu" al Teheranului

Statele Unite sunt "principalul inamic" al Teheranului, iar Iranul nu va ceda niciodată în faţa presiunii Washingtonului în privinţa acordului nuclear multinaţional, a afirmat liderul suprem iranian, Ali Khamenei, în cadrul unui discurs televizat, informează Reuters.

2518 afișări
Imaginea articolului Liderul suprem al Iranului: Statele Unite sunt "inamicul numărul unu" al Teheranului

Liderul suprem al Iranului: Statele Unite sunt "inamicul numărul unu" al Teheranului

"Ostilitatea Americii este îndreptată către statul iranian. America este inamicul numărul unui al naţiunii noastre. Nu vom accepta niciodată intimidarea lor faţă de acordul nuclear", a spus Khamenei.

Preşedintele SUA a acuzat Iranul că dezvoltă rachete, oferă susţinere organizaţiilor teroriste din Orientul Mijlociu şi nu permite inspecţii la unele instalaţii atomice. Liderul de la Casa Albă a dat asigurări că va bloca "toate tentativele Iranului de a fabrica arme nucleare".

Miercuri, aflat în vizită oficială în Iran, Vladimir Putin a contestat atitudinea Administraţiei Donald Trump, care vrea anularea Acordului nuclear semnat de marile puteri cu Iranul.

"Cooperarea noastră poate izola America... Eşecul din Siria al teroriştilor susţinuţi de SUA nu poate fi contestat, dar americanii continuă comploturile", i-a spus Ali Khamenei lui Vladimir Putin, potrivit Televiziunii de stat iraniene.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici