Mesajul Kremlinului privind o nouă întâlnire faţă-n faţă între Vladimir Putin şi Donald Trump

Preşedintele rus Vladimir Putin este confortabil cu o întâlnire bilaterală cu omologul său american, Donald Trump, în cadrul summitului de la Helsinki, a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dimitri Peskov, relatează Reuters.

935 afișări
Imaginea articolului Mesajul Kremlinului privind o nouă întâlnire faţă-n faţă între Vladimir Putin şi Donald Trump

Mesajul Kremlinului privind o nouă întâlnire faţă-n faţă dintre Vladimir Putin şi Donald Trump

Summitul din data de 16 iulie de la Helsinki ar putea să înceapă chiar cu această întâlnire, dacă Donald Trump şi Administraţia acestuia sunt de acord, a adăugat Peskov.

De asemenea, autorităţile de la Kremlin au menţionat că Putin nu se va întâlni cu parlamentarii americani prezenţi în Rusia săptămâna aceasta.

Preşedinţii Vladimir Putin şi Donald Trump se vor întâlni pe data de 16 iulie la Helsinki. Cei doi lideri vor discuta despre "starea actuală şi perspectivele dezvoltării relaţiilor ruso-americane, dar de asemenea şi chestiuni vitale de pe agenda internaţională", precizează Administraţia prezidenţială de la Moscova.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici