VIDEO Actorul Wayne Knight îmbracă din nou haina de poştaş a lui Newman din Seinfeld. Mesajul său pentru Donald Trump

  • Wayne Knight, celebru datorită serialului Seinfeld, a reintrat în pielea personajului
  • Actorul de 65 de ani s-a îmbrăcat ca un poştaş şi a avut o tiradă împotriva lui Trump
  • Votul prin corespondenţă a generat un adevărat scandal în statul Florida
1187 afișări
Imaginea articolului VIDEO Actorul Wayne Knight îmbracă din nou haina de poştaş a lui Newman din Seinfeld. Mesajul său pentru Donald Trump

FOTO: YouTube

Cu siguranţă nu l-ai uitat pe Newman din serialul Seinfeld. Actorul din spate, Wayne Knight, şi-a reluat rolul de poştaş. Asta după tot haosul din Serviciul Poştal din SUA după ce Donald Trump le-a redus fondurile. Newman l-a tras la răspundere pe preşedintele Americii.

„A existat un atac sistematic şi premeditat asupra Serviciului Poştal din partea Preşedintelui Trump şi aşa-zisului General al Poştei. Tipul ăsta nici măcar n-a lins vreun timbru. Au avut tupeul să încerce să încetinească Poşta. Când toată lumea ştie că singurul care poate să încetinească Poşta este poştaşul! Este un dezastru! Când Poşta se opreşte, lumea se opreşte! Ai ales angajatul guvernamental greşit pe care să-l superi. În regulă, Donnie. Ştii acele obligaţiuni fiscale? Pe care nu vrei să le vadă cineva? Nu ar fi trebuit să le trimiţi prin Poştă!”, spune actorul Wayne Knight,.
 
Poşta este în prim-plan în perioada alegerilor. Iar în Florida este un scandal imens după ce sistemul online de votare a fost picat timp de 7 ore. Guvernatorul a încercat să prelungească termenul limită, însă a fost blocat de un judecător. 
 
„Fiecare persoană care a păşit pe Lună a fost lansat de la Centrul Spaţial Kennedy, din Florida. Însă iată că Floridă nu reuşeşte să îşi dea seama cum se organizează corect nişte alegeri. Nu trimiţi rachete în spaţiu" spune judecătorul Mark Walker.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici