Mike Pence declară că a ales să o ignore pe sora lui Kim Jong-un la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de iarnă din Coreea de Sud

Vicepreşedintele SUA, Mike Pence, a declarat, vineri, că a ales să o ignore pe Kim Yo Jong, sora liderului regimului de la Phenian, în cadrul ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Pyeongchang, relatează site-ul postului CNN.

2742 afișări
Imaginea articolului Mike Pence declară că a ales să o ignore pe sora lui Kim Jong-un la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de iarnă din Coreea de Sud

Mike Pence declară că a ales să o ignore pe sora lui Kim Jong-un la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de iarnă din Coreea de Sud

Pence, premierul nipon Shinzo Abe şi preşedintele sud-coreean Moon Jae-in au stat la câţiva metri distanţă de sora lui Kim Jong-un şi de întrega delegaţie de înalţi oficiali nord-coreeni la ceremonia de deschidere a Olimpiadei de la Pyeongchang ce a avut loc săptămâna trecută.

”Nu cred că ar fi fost adecvat din partea Statelor Unite să acorde orice fel de atenţie cuiva care nu numai că este sora unui dictator, ci este şi liderul eforturilor de propagandă nord-coreene”, a declarat Pence.

Kim Yo Jong, sora lui Kim Jong-un a fost primul membru al familiei liderului de la Phenian care a efectuat o vizită în Coreea de Sud de la războiul coreean ce s-a desfăşurat între 1950-1953.

”Tăcerea mea a fost un mesaj foarte clar. Statele Unite ştiu pe cine au în faţă şi vom rămânem fermi alături de aliaţii noştri până când regimul din Coreea de Nord nu ne va mai ameninţa cu arme nucleare sau cu rachete balistice”, a afirmat Pence, citat de site-ul Axios.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici