Nadia Savcenko intră în greva foamei, cerând Ucrainei să obţină eliberarea prizonierilor din Rusia

Deputatul ucrainean Nadia Savcenko, fost pilot militar eliberat recent de Rusia, a intrat marţi în greva foamei, cerând Administraţiei de la Kiev acţiuni pentru eliberarea altor prizonieri ucraineni, informează site-ul agenţiei Reuters.

924 afișări
Imaginea articolului Nadia Savcenko intră în greva foamei, cerând Ucrainei să obţină eliberarea prizonierilor din Rusia

Nadia Savcenko intră în greva foamei, cerând Ucrainei să obţină eliberarea prizonierilor din Rusia

În prezent, în Rusia se află alţi 25 de cetăţeni ucraineni arestaţi în contextul conflictului din estul Ucrainei.

"I-am cerut acţiuni concrete preşedintelui Petro Poroşenko - trebuie să începem imediat transferul" prizonierilor, a declarat Nadia Sancenko, explicând că liderului de la Kiev pare să nu îi pese de ucrainenii închişi în Rusia.

Savcenko a anunţat că va fi în greva foamei până când se vor înregistra progrese în schimbul de prizonieri.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici