Nigel Farage a acuzat Germania că este vinovată de aerul poluat ce distruge oraşele Marii Britanii

Nigel Farage, fostul lider al UKIP, a declarat că vântul aduce aerul poluat de pe continentul european spre oraşele britanice, de aceea Guvernul de la Londra ar trebui să refuze să plătească o amendă Comisiei Europene, informează The Independent.

1153 afișări
Imaginea articolului Nigel Farage a acuzat Germania că este vinovată de aerul poluat ce distruge oraşele Marii Britanii

Nigel Farage a acuzat Germania că este vinovată de aerul poluat ce distruge oraşele Marii Britanii

Aceste acuzaţii au fost întreprinse după ce Comisia Europeană a trimis o ”avertizare finală” Marii Britanii pentru încălcări ale limitelor legale de poluare, în unele zone britanice.

Avertizarea a fost emisă pentru încălcări repetate ale nivelelor de dioxid de azot, care provin din surse precum traficul, în mod special de la motoarele de tip diesel, în 16 zone, inclusiv în Londra, Birmingham, Leeds şi Glasgow.

Fostul lider al UKIP a afirmat că poluarea zonelor britanice este influenţată de deplasarea curenţilor de aer ce vin din Europa continentală şi este produsă la nivel local.

El a sugerat că Marea Britanie ar trebui să refuze să plătească amenda de peste 350 milioane de euro.

“Este amuzant cum oraşele britanice sunt străbătute de un vânt de sud-est ce aduce întreaga poluare a Germaniei în Marea Britanie şi ni se spune că tot vina noastră este. Sugerez să fugim repede pentru a nu trebui să plătim amenda de 300 milioane de lire sterline”, a spus Farage, în cadrul unei emisiuni radio.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici