Nivelul de alertă teroristă în Elveţia este ridicat. Controalele la aeroportul din Geneva, întărite

Poliţia a întărit dispozitivul de securitate la aeroportul din Geneva (Elveţia), limitând accesul şi procedând la verificarea, în mod sistematic, a identităţii persoanelor la intrarea în terminal, nivelul de alertă teroristă fiind ridicat, informează joi Ministerul Afacerilor Externe.

1892 afișări
Imaginea articolului Nivelul de alertă teroristă în Elveţia este ridicat. Controalele la aeroportul din Geneva, întărite

Nivelul de alertă teroristă în Elveţia este ridicat. Controalele la aeroportul din Geneva, întărite

Controalele preventive de securitate la aeroport, declanşate în dimineaţa de miercuri, vor avea loc pentru o durată nedeterminată, potrivit sursei citate.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginii de Internet www.mae.ro<http://www.mae.ro/> şi reaminteşte faptul că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă<http://www.mae.ro/app_cs>” (disponibilă gratuit în „App Store” şi „Google Play”), care oferă informaţii, sfaturi de călătorie şi posibilitatea de a fi alertaţi, în cazul în care apar situaţii speciale.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici