„O bandă” de maimuţe ar putea invada Taj Mahal în timpul vizitei lui Donald Trump. Poliţia a luat măsuri

  • Poliţiştii din India se tem că macacii de lângă Taj Mahal îl vor ataca pe Donald Trump
  • Oamenii legii vor fi înarmaţi cu praştii ca să alunge maimuţele agresive
  • Preşedintele SUA urmează să viziteze India săptămâna viitoare
1365 afișări
Imaginea articolului „O bandă” de maimuţe ar putea invada Taj Mahal în timpul vizitei lui Donald Trump. Poliţia a luat măsuri

Sursa foto: Profimedia

Câinii vagabonzi, pisicile şi maimuţele fără stăpân au început să fie adunate de pe străzi. Pregătirile pentru vizita preşedintelui american au început prin montarea steagurilor americane şi construirea unui zid de 500 de metri care va ascunde un cartier sărac.

„Când oamenii importanţi trec pe acest drum pe noi ne ascund. Dacă tot dau atât de mulţi bani pentru acest zid, de ce nu ajută comunitatea noastră, să creeze condiţii de trai mai bune?”, a declarat Keshi Saranyia, o locuitoare din cartierul sărac.

Zidul este acum pictat cu mesaje despre prietenia eternă dintre India şi Statele Unite.

„Cea mai mare democraţie a lumii se întâlneşte cu cea mai veche democraţie a lumii”, precizează unul dintre slogane.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici