O navă militară israeliană a făcut o descoperire tulburătoare în apele teritoriale ale ţării, la doar 15 km de Tel Aviv

Un submarin militar al Rusiei a fost depistat navigând neautorizat în apele teritoriale ale Israelului în urmă cu trei luni, au declarat luni seară surse militare israeliene.

24365 afișări
Imaginea articolului O navă militară israeliană a făcut o descoperire tulburătoare în apele teritoriale ale ţării, la doar 15 km de Tel Aviv

O navă militară israelienă a făcut o descoperire tulburătoare în apele teritoriale ale ţării, la doar 15 km de Tel Aviv

Submarinul rus a fost depistat acum trei luni de o navă militară israeliană în Marea Mediterană, la circa 15 kilometri de oraşul Tel Aviv, au declarat surse militare citate de site-ul Ynetnews.com.

Nu se ştie de cât timp se afla submarinul militar rus în apele teritoriale israeliene şi nici care era obiectivul misiunii.

Imediat după localizarea submarinului, armata israeliană a activat sistemul de alertă, iar nava militară rusă a părăsit zona, îndreptându-se spre vestul Mării Mediterane.

Intrarea neautorizată a submarinului rus în apele teritoriale israeliene constituie o încălcare gravă a suveranităţii, evidenţiind activităţile Rusiei în Orientul Mijlociu în contextul conflictului din Siria.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi „Like” paginii noastre de pe Facebook.

Taguri:
israel,
rusia,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici