Blestemul Kennedy: 2 membri ai familiei au fost daţi dispăruţi

O nepoată a fostului preşedinte John F. Kennedy şi fiul ei de 8 ani au fost daţi dispăruţi, joi, în largul coastei Maryland, scrie New York Post. Echipajele de căutare încearcă să dea de ei de peste 24 de ore, scrie presa americană.

2999 afișări
Imaginea articolului Blestemul Kennedy: 2 membri ai familiei au fost daţi dispăruţi

O nepoată a lui Kennedy şi fiul ei au fost daţi dispăruţi după ce au fost luaţi de ape

Maeve Kennedy Townsend McKean, nepoata lui Robert F. Kennedy, se afla la casa mamei sale din Shady Side, cu vedere la Golful Chesapeake, când ea şi fiul ei în vârstă de 8 ani, Gideon Joseph Kennedy McKean, a căzut într-o canoe.

Băiatul se juca cu mingea împreună cu alţi copii când a căzut lovise o minge cu alţi copii când a căzut în apă.

Mama sa a sărit într-o canoe şi a pornit în căutarea băiatului, dar se pare că vânturile puternice au împiedicat-o să se mai întoarcă.

David McKean, soţul femeii, a refuzat să spună dacă barca a fost găsită, dar poliţia din Maryland a transmis că o canoe asemănătoare cu cea în care s-a aflat Maeve Kennedy a fost recuperată.

Echipele de salvare i-au căutat pe cei doi joi noaptea şi au reluat căutările vineri dimineaţă, dar fără succes.

Un purtător de cuvânt al Gărzii de Coastă a SUA a declarat pentru Washington Post că vântul din acea parte a golfului a atins joi după-amiază 48 km/h şi valurile au avut o înălţime de 2 - 3 metri înălţime.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici