O româncă însoţită de şase copii a fost arestată după ce a intrat ilegal pe teritoriul Canadei

Doi agenţi ai Jandarmeriei regale canadiene au arestat duminică o româncă în vârstă de 31 de ani însoţită de şase copii de vârste mici, care încerca să treacă ilegal frontiera americană cu Canada, relatează publicaţia Journal de Montreal pe site-ul său de Internet.

365 afișări
Imaginea articolului O româncă însoţită de şase copii a fost arestată după ce a intrat ilegal pe teritoriul Canadei

O româncă însoţită de şase copii a fost arestată după ce a intrat ilegal pe teritoriul Canadei

Simona Ciuciu, de origine română, a mutat o plantă decorativă instalată în centrul străzii Church din localitatea Stanstead, care împiedica pătrunderea pe teritoriul canadian. Femeia a fost inculpată pentru pătrundere ilegală pe teritoriul Canadei, fără a se prezenta la postul de vamă. Conform procurorului din Couronne, Myriam Lachance, femeia ar fi intrat ilegal şi pe teritoriul Statelor Unite.

Cei şase copii care o însoţeau au fost preluaţi de Direcţia de protecţie a tinerilor, în aşteptarea stabilirii originii şi destinaţiei lor. Conform lui Lachance, partenerul Simonei Ciuciu, Serafin Cirnaru, ar fi în prezent deţinut în închisoarea Bordeaux din Montreal. Românul în vârstă de 39 de ani a fost arestat la 16 septembrie şi este suspectat că ar fi fost în fruntea unei reţele de trafic de persoane.

Simona Ciuciu a compărut în faţa unei judecător, iar procurorul s-a opus repunerii sale în libertate în aşteptarea preluării dosarului de către serviciul de Imigrări din Canada.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici