Panică într-o staţie de metrou din Roma din cauza unui individ înarmat

Numeroşi călători au intrat în panică, joi, din cauza prezenţei unui individ înarmat într-o staţie de metrou din Roma, agenţii de securitate arestând un imigrant ucrainean, în stare de ebrietate, care avea o armă cu aer comprimat, scrie ziarul La Repubblica.

351 afișări
Imaginea articolului Panică într-o staţie de metrou din Roma din cauza unui individ înarmat

Panică într-o staţie de metrou din Roma din cauza unui individ înarmat

Incidentul a avut loc joi pe tronsonul A al metroului din Roma, în staţia Flaminio.

Călătorii au observat pe peron un individ înarmat, alertând autorităţile.

Militari italieni aflaţi în misiune de patrulare au intervenit imediat şi au imobilizat suspectul.

Autorităţile au stabilit că este un cetăţean ucrainean în vârstă de 24 de ani, aflat în stare de ebrietate, care avea asupra sa o armă cu aer comprimat.

Experţii verifică arma cu aer comprimat pentru a stabili dacă avea capacitatea de a provoca victime.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici